Categotry Archives: Frisurer på skuespillere

0

Sådan bliver du en succesfuld mobil frisør

by

Hvis du har et mål om, at blive en succesfuld frisør, vil disse informationer være brugbare til at dine drømme vil gå i opfyldelse. Du kan blive en succesfuld frisør eller åbne din egen forretning. Der er en række måder at blive frisør, men at vælge den rigtige vej vil få dig til, at opnå den højeste form for succes i branchen. Den bedste måde at bliv mobil frisør er, at starte direkte som frisørelev. Frisørsaloner tilbyder den mest givende begyndelse eftersom du vil blive betalt for at lære. Mange saloner tillader elevpladser en dag om ugen samtidig at deltage i uddannelsesklasser. Dette er nøglen til, at opnå hvilken som helst formel anerkendelse.

1: Krav

For at blive en succesfuld mobil frisør skal du først opnå nogle krav. Formelle kvalifikationer er nødvendig it livligt, konkurrencepræget marked. NVQ (National Vocational Qualification) er det eneste kendte kvalifikationssystem. Mere end 60% af succesfulde mobile frisører er nu trænet til denne standard.

2: Grundlæggende kvalifikationer

Niveau 1 – NVQ er det direkte indgangstrin for opadgående frisører. Det er en introduktion til de mest simple evner der kræves vedr. salonarbejde. Planlæg opgaver såsom brug af shampoo og at stå i reception, som alle udføres under administration. Dette trin burde typisk være inkluderet i løbet af 6-12 måneder.

Niveau 2 – Dette er ifølge NVQ minimumskvalifikationen for, at blive registreret som frisør. Dette dækker stort set al grundlæggende evne ang. arbejde som frisør eller barber. De realistiske evner der er krævet er følgende: hårtørring, klipning, farvning og permanent hårfarvning. Trinet her kræver meget ansvar samt arbejd fra din side.

Niveau 3 – Det næsthøjeste niveau hos NVQ bør blive nået af alle midlertidige elevpladser. Dette udvider sig til teknikker for rutinerede frisører, så som modeklip. Det medfører også til ansvar indenfor selve salonen, så som finansielt overblik. Ved dette trin kan du have ansvaret for nye elever og selv forberede dem.

Niveau 4 – Ifølge NVQ er du her nu din egen chef og trinnet kræves for, at man er i stand til at organisere en salon. Den yderste kvalifikation i branchen og rykker fra, at være ansigtet udadtil til faktisk at drive salonen.

En mobil frisør er en person hvis profession er, at klippe og style hår hvor man ændrer eller opretholder hvordan en person ønskes reflekteret. Dette opnås ved arbejde på hårfarvning, klipning og teksturmetoder. Den vigtigste fordel som frisør er den simple natur som opfordrer til konstant, at udføre dette i eget hus.

Den ovenstående information vil få dig til, at forstå hvilke krav og metoder der bør følges for at blive en succesfuld mobil frisør. Det er ikke for vanskeligt når du først forstår, hvilke modetrends der er oppe for tiden såvel som, hvilke nye hårstile du bør inddrage i processen.

Det er ikke kun muligt at få succes som mobil frisør. En meget kendt frisør i Vanløse, som er ejet af Ann Brith Thomsen, har ekstrem stor succes. Du kan læse meget mere om dette ved at besøge deres hjemmeside.

0

Hvordan sætter får man en frisure som Selena Gomez?

by

Selena hår

Den kendte verdensstjerne, som både er skuespiller og sanger, er ekstremt kendt for sit flotte brune hår. Den unge dame har været set med pagehår, krøllet hår og glat hår. Det er specielt hendes glatte hår som er flot, og vi vil derfor her gå igennem nogle forskellige skridt er kan hjælpe dig til at få en frisure som hende! Vi har fået gode råd fra en frisør stenløse og frisør holte.

  • Vask dit hår med shampoo og conditioner

Selena Gomez har fortalt hendes fans på et live cast at hun bruger Dove shampoo og conditioner til hendes har. Forsøg at brug de samme produkter hvis du ønsker det skal være præcist som hendes.

  • Husk at tør dit hår efter du har været i bad
  • Brug beskyttelse til håret

Sørg for at bruge en spray som kan beskytte dit hår mod den varme som det blive udsat for ved brug af hårtørrer. Selena Gomez selv bruger CHI’S men det er også et dyrt mærke. Et mindre dyrt mærke er eksempelvis SUave, som også går ind og beskytter dit hår.

  • Brug et glattejern til dit hår
  • Sørg for at have volumen i dit hår

Giv dit hår volumen ved at tørre dit hår med føntørre oppefra og ned.

  • Hvis du ønsker krøllet Selena hår gør følgende:

Benyt dig af et krøllejern og varm det op til medium temperatir. Vikle nu håret rundt om krøllejernet, og vent med at slippe håret fri, før der er gået ca. 5 sek.

    • Selena har nogle gagne håret i en hestehale og dette kan du eventuelt også gøre.

Du kan nu gå ud og vise dit hår frem hvor end du nu vil det.